Roosendaal

Nieuwe burgemeester Roosendaal als eerste bij ZuidWest TV

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

ZuidWest TV maakt donderdagavond de naam bekend van de nieuwe burgemeester van Roosendaal. Dat gebeurt in het tv-programma M².

De laatste M² van het seizoen wordt een bijzondere aflevering. Donderdag 6 juni wordt de nieuwe burgemeester van Roosendaal bekend gemaakt en dat brengen we live in de uitzending. In de studio is oud-burgemeester Michel Marijnen om uitleg te geven over de burgemeestersbenoeming. Hij kan uit persoonlijke ervaring vertellen hoe het is om burgemeester van Roosendaal te zijn. En welke karaktereigenschappen en vaardigheden handig zijn om te hebben als je met Roosendalers wilt samenwerken.

Verslaggever in gemeentehuis

De bekendmaking van de nieuwe burgemeester van Roosendaal gebeurt aan het einde van de gewone gemeenteraadsvergadering. Het is dus nog niet duidelijk hoe laat het nieuws bekend is, dat hangt af van de lengte van de vergadering. Zodra het tijd is voor de bekendmaking schakelt M² live over naar de verslaggever in het oude Raadhuis op de Markt in Roosendaal.

Primeur: reactie nieuwe burgemeester in M²

Wanneer bekend is om wie het gaat, krijgt M² hem of haar meteen te spreken. Er is dan live in de uitzending een telefonisch interview met de nieuwe burgemeester van Roosendaal. Voor de eerste kennismaking met de nieuwe burgemeester moet je dus bij ZuidWest TV zijn. De uitzending van M² begint donderdag om 20.30 uur.