West-Brabant

Nieuwjaarstoespraken Roosendaal en Bergen op Zoom op ZuidWest TV

Burgemeesters Han van Midden (links) en Frank Petter

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

ZuidWest TV zendt zaterdag de nieuwjaarstoespraak uit van burgemeester Han van Midden van Roosendaal en zondag van burgemeester Frank Petter van Bergen op Zoom. De speciale uitzendingen voor het inluiden van 2021 zijn op allebei de dagen om 12.00 uur.

Door: Bianca van Vugt

Uitgebreide nieuwjaarsbijeenkomsten zitten er begin 2021 niet in, vanwege de coronamaatregelen. Maar de burgemeesters willen de inwoners van hun gemeenten natuurlijk toch graag een hart onder de riem steken. Juist na een jaar als 2020. Han van Midden, burgemeester van Roosendaal, bijt het spits af. Zijn toespraak is op ZuidWest TV te zien op zaterdag 2 januari om 12.00 uur.

De nieuwjaarsboodschap van burgemeester Frank Petter neemt zondag wat meer tijd in beslag. Want ZuidWest heeft ook een uitgebreid portret gemaakt van de burgemeester van Bergen op Zoom. In gesprekken aan de keukentafel, samen met Petters vrouw Elma, en op plekken die veel voor de burgemeester betekenen, krijg je een diepere inkijk in het leven van Frank Petter. ZuidWest TV zendt dit portret uit op zondag 3 januari om 12.00 uur.

De nieuwjaarstoespraak van Han van Midden en het portret van Frank Petter zijn ook daarna nog terug te kijken. Je vindt de programma’s op de website van ZuidWest bij Programma Gemist.