Hoogerheide

Nominaties Woensdrechtse Promotieprijs 2019 bekend

De Woensdrechtse Promotieprijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Jan van Elzakker en Louis Minnebach, Suzana Jovanovic en het Zuidwesthoek College zijn genomineerd voor de Woensdrechtse Promotieprijs 2019. De winnaar wordt op 6 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt.

Het duo Jan van Elzakker en Louis Minnebach uit Hoogerheide/Woensdrecht zijn genomineerd omdat zij het boek ‘het verdriet van Woensdrecht’ hebben geschreven. Suzana Jovanovic krijgt een nominatie vanwege haar deelname aan het tv-programma ‘Project Rembrandt’ en het Zuidwesthoek College uit Ossendrecht is genomineerd omdat zij de Nationale Drone Award hebben gewonnen.

Burgemeester Steven Adriaansen is trots op de drie genomineerden. “Het zijn drie sterke nominaties. De drie genomineerden zijn geworteld in de Woensdrechtse samenleving en hebben alle drie het afgelopen jaar Woensdrecht op de kaart gezet.”

Waardering

De Woensdrechtse Promotieprijs is een waardering voor een persoon, instantie, vereniging of bedrijf uit de gemeente Woensdrecht. De prijs bestaat uit een oorkonde en een speciaal vervaardigd glazen sculptuur. Het grote kunstwerk welke een vaste plaats in de centrale hal van het gemeentehuis heeft, wordt als wisseltrofee aangeboden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 6 januari wordt de Woensdrechtse Promotieprijs uitgereikt aan één van de drie genomineerden. De receptie vindt plaats in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur.