Geen regio geselecteerd

Nostalgische kermis komt naar Roosendaal

© Pixabay

Redactie Redactie

Van 30 maart tot en met 4 april maakt de Roosendaalse binnenstad plaats voor een ware nostalgische kermis. Dit zal een van de grootste nostalgische kermissen worden van Nederland.

De kermis komt naar Roosendaal vanwege het 750 jarige bestaan van de stad. De focus ligt hierbij op oude en klassieke attracties. De kermis start op de Oude Markt en loopt over de Bloemenmarkt en Tongerloplein. Er staan 35 attracties opgesteld en één daarvan komt uit het jaar 1830.

Om de kermis heen worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Zo zijn er op zaterdag en maandag ook oude ambachten op de kermis te zien, is er een speurtocht, een tentoonstelling van maquettes van oude kermisattracties en kan er meegeholpen worden aan een kunstwerk van kunstenares Peet Quintis.

Vanaf 27 maart start de opbouw. Op vrijdag 30 maart wordt de kermis geopend om 16:00 in de Spiegeltent. De dagen daarna is de kermis geopend van 13.00 tot 22.00. Voor meer informatie over de kermis en randprogramma’s kun je kijken op www.roosendaal750jaar.nl