Woensdrecht

Nu ook coronavirus-besmetting in gemeente Woensdrecht

Afbeelding: Pixabay / PIRO4D

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

Zaterdag heeft de GGD burgemeester Steven Adriaansen van de gemeente Woensdrecht geïnformeerd over een bij een inwoner geconstateerde COVID-19 besmetting. De betreffende patiënt is voor behandeling opgenomen in het Bravis ziekenhuis.

Vanzelfsprekend wordt om privacy-redenen geen verdere informatie verstrekt over de inwoner, behalve dan dat de burgemeester inmiddels contact heeft gehad met de familie en zijn beterschapswensen heeft overgebracht. Adriaansen meldt tevens: “Ik kan mij voorstellen dat bij onze inwoners zorgen en vragen leven. Die zorgen deel ik. We laten ons continu informeren en adviseren over wat wij kunnen doen om verdere verspreiding te voorkomen. Ik wil er bij al onze inwoners op blijven aandringen om de instructies en adviezen van het RIVM op te volgen.”

De gemeente Woensdrecht verwijst voor meer informatie naar de website van het RIVM en het publieksinformatienummer 0800 -1351, dat bereikbaar is tussen 08:00 en 20:00 uur. De actuele regionale stand van zaken wordt bijgehouden op de website van Veiligheidsregio Midden-en West-Brabant.