Woensdrecht

Op deze tien plaatsen kan je je kerstboom straks inleveren in Woensdrecht

Maarten Elst Maarten Elst

De gemeente Woensdrecht heef tien plaatsen binnen de gemeentegrenzen aangewezen waar je begin 2022 je kerstboom kan inleveren. Tussen maandag 3 januari en dinsdag 11 januari is het mogelijk om je kerstboom af te geven. Zo wil de gemeente Woensdrecht voorkomen dat rondslingerende kerstbomen in de kernen een eigen leven gaan leiden.

In navolging van de gemeente Roosendaal heeft ook de gemeente Woensdrecht bekendgemaakt waar inwoners dit jaar hun kerstbomen kunnen inleveren. Waar het in Roosendaal gecentraliseerd is op één dag, is het in de Woensdrechtse kernen mogelijk op negen verschillende dagen.

Inleverpunten

In elk kern is minstens één inleverpunt. In Huijbergen is het Vennenplein nabij MFC de Kloek uitgekozen als inleverlocatie. In Putte is dat het geval bij MFC de Biezen, terwijl in Woensdrecht het Col. Whitakerplein is uitgekozen. Even verderop in Ossendrecht is zowel parkeerplaats in ‘t Hoefke als de parkeerplaats bij de rooms-katholieke kerk op de kruising met de Dorpsstraat en Kerkstraat.

De overige vijf inleverpunten liggen allemaal in Hoogerheide. Wederom is het St. Lucasplein uitgekozen, net als speelplein aan de KLM-laan. Ook de Bloemenlaan nabij de gelijknamige gymzaal, het grasveld in de Mgr. Poelsstraat en op de hoek bij de straten In d’Hoef en Op Den Duyn kunnen inwoners hun boom inleveren.