Hoogerheide

Opnieuw aanhoudingen in vermissingszaak loodgieter

Redactie Redactie

De politie heeft weer 3 mensen gearresteerd, omdat ze iets te maken zouden hebben met de vermissing van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. In totaal zijn er nu 6 mensen gearresteerd voor deze zaak.

 

De 56-jarige loodgieter Johan van der Heyden is sinds zondag 2 juni spoorloos verdwenen. Hij verliet rond 20.30 uur zijn woning in Lint. Daarna is niets meer van hem vernomen. Zijn witte bestelbus werd leeg teruggevonden in Den Bosch. De politie gaat er daarom van uit dat Van der Heyden niet meer leeft.

Nieuwe arrestaties

Vrijdag 15 november zijn er 2 minderjarige jongens aangehouden. Ook werd er in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 november een verdachte aangehouden in Hoogerheide. Hoe zij te maken hebben met de vermiste Johan van der Heyden is nog niet duidelijk.

Omdat 2 van de aangehouden verdachten nog minderjarig zijn, wil de politie hun identiteit en woonplaats niet vertellen. Op het moment van de aanhoudingen heeft de politie verschillende spullen in beslag genomen. De 30-jarige man die is gearresteerd in Hoogerheide, heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Onderzoek in Steenbergen

Kort geleden heeft de politie onderzoek gedaan in Steenbergen. De politie kreeg hier een tip over de witte bus van de loodgieter. De Peugeot Boxer is uiteindelijk leeg terug gevonden in Den Bosch. Maar nu blijkt dat de bus eerst nog is gezien aan de Schansdijk in Steenbergen.

Momenteel zijn er 6 verdachten in deze zaak: 3 mannen en 3 vrouwen zitten vast. Van de 3 vrouwen die eerder al zijn gearresteerd, zit er 1 vast in België.

15.000 euro beloning uitgeloofd

De hoofdofficier van justitie in Breda looft 15.000 euro uit voor de gouden tip. U kunt informatie over de verdwijning melden bij de politie via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006). U kunt ook anoniem een melding maken via Meld Misdaad Anoniem op de website www.meldmisdaadanoniem.nl of op het telefoonnummer 0800-7000.