Geen regio geselecteerd

Organisaties in Roosendaal kunnen subsidie aanvragen voor 2019

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Organisaties uit de gemeente Roosendaal kunnen een subsidie aanvragen voor 2019. Je moet dan denken aan subsidies op het gebied van cultuur en recreatie, onderwijs, sport, sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening.

Naast de gebruikelijke subsidieregelingen heeft de gemeenteraad specifiek geld beschikbaar gesteld voor de subsidie maatschappelijke initiatieven. Een vereniging of stichting die een initiatief heeft dat bijdraagt aan het bevorderen van de leefbaarheid, gezondheid, aantrekkelijkheid en/of samenhorigheid in de wijken en dorpen of op gemeentelijk niveau kunnen een aanvraag indienen.

Verantwoordelijk wethouder Inge Raaijmakers zegt in een reactie:“Vanaf 1 juli tot 1 oktober kunnen subsidies voor 2019 worden aangevraagd. De aanvragers krijgen vóór 31 december bericht of de subsidie wel of niet verstrekt zal worden.”

Alle subsidies kunnen eenvoudig aangevraagd worden op de website van de gemeente. Belangrijk is dat de aanvragers hun subsidieaanvraag voor 2019 indienen tussen 1 juli en 1 oktober2018.