Roosendaal

Pantano exclusief op Draai van de Kaai

Dennis van de Merbel Dennis van de Merbel

Het was voor de Draai van de Kaai geen makkelijk jaar om toprenners te scoren voor de jaarlijkse wielerronde. Maar ondanks de Olympische Spelen in Rio is de organisatie toch content de komst van onder meer Jarlison Pantano en Stef Clement

“We zijn verheugd met de komst van rising star Jarlinson Pantano, ploegmakker van Stef Clement bij IAM Cycling en dé ontdekking van de Tour 2016 met een fraaie ritwinst en zijn aanvallende rijstijl.” Aldus de organisatie van de Draai van de Kaai.

Daarnaast zullen ook toppers als Niki Terpstra (winnaar Parijs-Roubaix 2014, Etixx-Quick Step), Lars Boom (Astana, klassieke klepper), Laurens ten Dam (Giant Alpecin), en Pim Ligthart aan de start verschijnen van de Draai.

Ook gaan de jonge topwielrenners Dylan Groenewegen en Moreno Hofland (LottoNL Jumbo) de strijd aan gaan met Giacomo Nizzolo, kampioen van Italië en Juraj Sagan (broer van en Sloveens kampioen).

De sympathieke hardrijder pur sang, Maarten Tjallingii, zal tijdens de Draai een van zijn allerlaatste wedstrijden rijden en afscheid nemen van de fans in Roosendaal.

tickets en info via www.dedraai.nl 

FOTO: Christian Traets