Hoogerheide

Podium Kloosterhof start ‘half’ theaterseizoen met Mannen van Naam

Foto: Pixabay

Han Verbeem Han Verbeem

Podium Kloosterhof in Hoogerheide gaat het nieuwe theaterseizoen van start. De programmering loopt tot en met december: de keuze voor het nieuwe jaar is nog niet bekend. Vanwege de corona, zo stelt voorzitter Marinell Bruys: “Op het moment gelden er beperkende maatregelen voor theaters. Het is nog niet duidelijk of er vanaf januari 2021 nog steeds restricties gelden. Daarom maken wij voorlopig alleen de voorstellingen van september tot en met december 2020 bekend.” Daarom is er geen programmaboekje samengesteld.

De maatregelen rondom het coronavirus maken het noodzakelijk dat Podium Kloosterhof de gegevens van onze bezoekers registeren. “Daarom is het aan te raden om kaarten via onze website te bestellen.”Entreekaarten zijn niet meer te koop in de foyer van MFC Kloosterhof. “Lukt het u niet om online kaarten te bestellen, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0164-620221.”

Maximaal 80 toeschouwers

In de theaterzaal gelden, volgens voorschrift van de RIVM, de anderhalvemeter-regel. “Tussen de bezette stoelen worden steeds drie stoelen vrijgehouden. Tussen de bezette rijen wordt steeds één rij vrijgehouden.” Maximaal 80 personen zullen zo een voorstelling kunnen bijwonen.

De eerste helft van het theaterseizoen bestaat uit twee verplaatste voorstellingen en vier nieuwe voorstellingen. Op 11 september begint het seizoen met de eerder uitgestelde show van de Mannen van Naam, die het afgelopen voorjaar was gepland. Vanwege de lockdown is deze toen afgelast.

Twee voorstellingen per avond

“Veel artiesten geven aan dat ze twee voorstellingen op een avond willen spelen om aan een redelijk bezoekersaantal te komen. Een voorstelling zal gemiddeld 75 minuten duren. Vandaar dat u bij vier voorstellingen uit twee tijdstippen kunt kiezen: aanvang om 19.30 uur of om 21.30 uur.”