Roosendaal

Polikliniek Chirurgie Roosendaal verhuisd

Redactie Redactie

Polikliniek Chirurgie van het Bravis ziekenhuis locatie Roosendaal heeft maandag 18 december haar intrek genomen in een geheel vernieuwde ruimte. Deze is licht en ruim van opzet met identieke spreek- en onderzoekkamers. Chirurgie houdt zowel in Roosendaal als in Bergen op Zoom spreekuren.

In negen maanden tijd is een deel van de polikliniek Roosendaal volledig gerenoveerd. Als eerste nam Orthopedie de nieuwe ruimte in gebruik. Maandag 18 december volgde Chirurgie. Woensdag 20 december volgt de Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO). De verbouwing heeft overigens geen gevolgen voor de spreekuren van KNO en Chirurgie in Bergen op Zoom. De patiënten krijgen op beide locaties volwaardige zorg aangeboden. 

De patiënten van de Chirurgie, KNO en de Bravis Orthopedie Kliniek komen in Roosendaal niet alleen in een splinternieuwe polikliniek, zij maken ook kennis met een nieuwe, vlotte werkwijze. Voordat de patiënt plaatsneemt in de wachtruimte, meldt hij of zij zich bij de aanmeldzuil. Hiervoor is een geldig Nederlands identiteitsbewijs nodig, zoals paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs. Wie zich via de zuil heeft aangemeld, krijgt te zien bij welke spreek- en behandelkamer kan worden plaatsgenomen. Aanmelden bij de balie is niet meer nodig. Daar kunnen patiënten altijd terecht met vragen of voor het maken van een vervolgafspraak.