Bergen op Zoom

Politie arresteert twee bestuurders met drugs

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Zaterdagavond zijn aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal en de Parallelweg in Bergen op Zoom twee automobilisten aangehouden omdat ze drugs bij zich hadden.

Rond 20.45 uur zagen agenten bij de Takspui in Roosendaal dat een automobilist vermoedelijk drugs dealde. Op de Van Beethovenlaan werd de auto gecontroleerd en werd er bijna 50 gram soft- en harddrugs gevonden. Ook troffen de agenten bijna 800 euro aan. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. De man (21) uit Tholen is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex.

Henneplucht

Agenten zagen op de Mozartlaan in Bergen op Zoom een auto rijden, die bekend stond bij de politie. De auto en de twee inzittenden werden op de Parallelweg gecontroleerd.   Uit de auto kwam gelijk een henneplucht. De bestuurder had 25 gram hasj bij zich. Ook vonden de agenten ruim 500 euro. De softdrugs en het geld zijn in beslag genomen. De man (19) uit Bergen op Zoom werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor ook naar een politiecellencomplex gebracht.