Bergen op Zoom

Politie betrapt jonge drugshandelaar in Bergen op Zoom

Maarten Elst Maarten Elst

De politie heeft zondagmiddag op de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom een 22-jarige Bergenaar aangehouden op het in bezit hebben van verdovende middelen. De agenten vonden in de auto een zak met ruim dertig gram hennep. De Bergenaar is ter plekke aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij verhoord. Na overleg met de Officier van Justitie heeft de 22-jarige man een boete gekregen van 400 euro. Hij is weer vrij gelaten.

Politieagenten hebben zondagmiddag op de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom een politiecontrole uitgevoerd. Daarbij is een 22-jarige man uit die stad gecontroleerd. Agenten roken een indringende hennepgeur uit zijn auto.

Hennep en geld in auto

De agenten vonden in de auto een zak met ruim dertig gram hennep. Die is in beslag genomen, zo meldt de politie. Ook is er een geldbedrag van enkele honderden euro’s ingenomen. De Bergse verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij is gehoord.

Boete van 400 euro

De politie heeft overlegd met de Officier van Justitie. Die bepaalde dat de man een boete kreeg van 400 euro. Hierna is de verdachte weer vrijgelaten.