Bergen op Zoom

Politie druk met aanhoudingen in Bergen op Zoom

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag, de laatste avond van carnaval, in Bergen op Zoom zes aanhoudingen verricht.

 

Een 42-jarige man uit Halsteren is aangehouden omdat hij een 19-jarige plaatsgenoot in een café aan de Lievevrouwenstraat in Bergen op Zoom tegen zijn gezicht had geslagen. Hij liep hierbij een bloedneus en een dikke kaak op. De 45-jarige verdachte zit nog vast.

In dezelfde Lievevrouwenstraat is een 16-jarige jongen uit Bergen op Zoom aangehouden omdat hij, in het bijzijn van zijn moeder, agenten aan het uitschelden was. De jongen wilde zich niet legitimeren en hij bleek ook twee messen op zak te hebben.

Op het Sint Catharinaplein werd een 45-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden wegens het overtreden van een gebiedsverbod dat hij een paar weken geleden had gekregen. In de Kortemeestraat werd een 21-jarige man uit Dordrecht en zijn 20-jarige vriendin uit Bergen op Zoom aangehouden vanwege het beledigen van agenten.

Tenslotte is een 16-jarige uit Bergen op Zoom aangehouden omdat hij zonder enige aanleiding een 17-jarige plaatsgenoot mishandelde op de Steenbergsestraat.