Roosendaal

Politie Roosendaal zoekt getuigen van mishandeling jonge vrouw

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

Op woensdag 2 augustus is een jonge vrouw aangevallen in het buitengebied van Roosendaal. De politie hoopt dat mensen zich melden die meer kunnen vertellen over het geweldsincident.

De vrouw wandelde tussen 19.00 en 20.00 uur op een bospad dat ligt tussen de Dennescheerderdreef en de Hertendreef in het gebied Visdonk, nabij het T-huis. Daar werd ze aangevallen door een man in donkere kleding, met een capuchon en donkere schoenen. Meer weet ze zich van de dader niet te herinneren. Ze raakte slechts lichtgewond maar is zeer emotioneel door wat haar is overkomen.

Alle info is welkom

De politie is dringend op zoek naar getuigen van de aanval en roept mensen die mogelijk meer weten of iets gezien hebben zich te melden. Zelfs als het geen belangrijke informatie lijkt kan het helpen de zaak op te lossen. Daarom wordt ook mensen die rond die tijd alleen maar in de buurt waren van deze locatie gevraagd contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 0900-8844, met WhatsApp-nummer 0612207006 of anoniem door te bellen naar 0800-7000.