Putte

Politie treft ruim één kilogram hennep aan in Putte, tweetal aangehouden

Maarten Elst Maarten Elst

De politie heeft dinsdagochtend twee mannen gearresteerd voor het bezit van ruim één kilogram softdrugs. De agenten roken een sterke henneplucht bij een geparkeerde auto aan de Putseweg vlakbij Putte. De twee inzittenden, een 19-jarige bestuurder en een 34-jarige bijrijder, werden door de agenten aangesproken. Daarna is het voertuig gecontroleerd. De twee verdachten zijn kort daarop aangehouden en zitten vast voor verhoor.

Om 11u40, iets voor het middaguur, troffen politieagenten een geparkeerde auto aan aan de Putseweg vlakbij Putte. Om de auto roken de agenten een sterke henneplucht. Hierop besloten ze de auto te controleren.

Geen vaste woon- of verblijfplaats

In het voertuig zaten twee mannen van 19 en 34 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het tweetal werd aangesproken door de agenten, waarna het voertuig werd gecontroleerd op verboden middelen. In de auto troffen de politieagenten 1,2 kilogram hennep aan.

Kort hierop zijn de twee verdachten aangehouden. Het tweetal is meegenomen en zit op een politiecellencomplex vast voor verhoor.