West-Brabant

Politie vraagt hulp bij zoektocht naar 82-jarige man

Foto: Shutterstock

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

De politie is op zoek naar een vermiste man van 82 jaar en vraagt de regio ook naar hem uit te kijken. Hij zou rijden in een blauwe Hyundai.

Op Facebook meldt de politie dat de man zaterdagochtend rond 10.15 uur vanaf Tholen vertrok naar Hoogerheide. Daar is hij alleen nooit aangekomen. Hij reed in een blauwe Hyundai I-10 met het kenteken PR186X.

Getankt in België, gezien bij Franse grens

Inmiddels is duidelijk dat de man nog heeft getankt in het Belgische Stabroek en zijn auto is gesignaleerd net over de grens in Frankrijk. Omdat hij dringend medicijnen nodig heeft maakt men zich veel zorgen.

Signalement

De man heeft grijs/wit achterovergekamd haar en een grijze/witte snor. Hij draagt een bril met donker/zwart montuur en is gekleed in een witte polo met korte mouwen, blauwe spijkerbroek en donkere, halfhoge schoenen. Wie iets weet of hem heeft gezien wordt dringend gevraagd dit te melden via 0900-8844.

Update, 17 september, 15.19 uur: Er is aanvullende info vermissing over de man bekendgemaakt. Hij heet Merin van Haaften en is vermoedelijk bij het Belgische Rekkem de grens naar Frankrijk over gegaan. Hij is het laatst gezien op 16 september 2023 omstreeks 11:40 uur bij tankstation Total Stabroek in België.