Geen regio geselecteerd

Politie zet tekstkarren in om getuigen te vinden over dode man bij Oesterdam

Foto: © Roland de Jong / Provicom Multimediadiensten

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie gaat tekstkarren neerzetten bij de Oesterdam op het eiland Tholen. Ook krijgen mensen die daar vrijdag of zaterdag in de buurt zijn en hun internet openen een speciale oproep te zien. De politie hoopt zo getuigen te vinden die meer weten over de dood van een 50-jarige man uit Venezuela.

Bij de Oesterdam op het eiland Tholen staan vrijdag en zaterdag tekstkarren. De tekst is een oproep aan getuigen om zich te melden. Zaterdag 17 oktober werd er in de buurt van de Bergse Diepsluis en de Oesterdam een dode man gevonden. Het blijkt te gaan om een man van 50 uit Venezuela. De politie hoopt getuigen te vinden die weten wat er met de man is gebeurd, of die rond die tijd iets hebben gezien.

Er komen niet alleen tekstkarren te staan. De politie gaat ook digitale banners gebruiken, een soort advertenties. Mensen die op vrijdag en zaterdag in de buurt zijn van de Oesterdam en daar gebruik maken van het internet, krijgen de banners te zien. De banners zijn een oproep van de politie om je te melden als je meer weet over de dood van de man.