Wouwse Plantage

Politie zoekt getuigen dumpingen drugsafval Wouwse Plantage

Foto: © politie Roosendaal

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie zoekt getuigen van 2 dumpingen van drugsafval in Wouwse Plantage. Er is woensdag drugsafval gevonden aan de Mariabaan ter hoogte van de Kuilweg.

In een sloot aan de Mariabaan in Wouwse Plantage lagen 15 vaten met synthetisch drugsafval. De vaten werden woensdagmiddag gevonden, toen de slootkant werd gemaaid. Door het maaien is één van de vaten kapot gegaan. Er is vloeistof in het slootwater gelekt. Het waterschap heeft een sluis gedeeltelijk afgesloten, zodat de chemische stof niet verder kon stromen.

In september ook 32 vaten

Ook in september is er op dezelfde plek drugsafval gedumpt. Toen zijn er 32 vaten gevonden. Dat was op dinsdag 3 september. Het milieuteam van de politie onderzoekt of deze dumpingen met elkaar te maken hebben.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Als je iets is opgevallen op 3 september of 16 oktober in de omgeving van de Mariabaan en Kuilweg, of als je informatie hebt over deze dumpingen, kun je dat doorgeven. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of via WhatsApp 0612207006. Het kan ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.