Roosendaal

Politie zoekt getuigen van beroving in Roosendaal

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Een 19-jarige jongen is dinsdagmiddag beroofd door twee mannen in de omgeving van het Burgemeester Coenenpark. Het slachtoffer werd daarbij met een mes gestoken in zijn bovenlichaam. De politie is op zoek naar getuigen.

De Roosendaler werd tussen 12.30 en 13.00 uur beroofd. De twee daders zijn met een geldbedrag gevlucht in de richting van de bioscoop. Het slachtoffer heeft zelf de politie gebeld. Hij is daarna met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het met hem gaat.

Signalement

Het slachtoffer kon een summier signalement geven van de daders. Het zou gaan om twee mannen van ongeveer 20 jaar. Een van de twee had blond haar, de ander droeg een capuchon. Beide mannen waren gekleed in donkergekleurde jassen en spijkerbroeken.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident. Er worden camerabeelden bekeken en in de omgeving is onderzoek gedaan. Volgens het slachtoffer waren er redelijk wat mensen in de buurt toen het voorval plaatsvond. De politie roept daarom getuigen op zich te melden.