Lepelstraat

Politie zoekt verdachten woningoverval Lepelstraat

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Het opsporingsprogramma Bureau Brabant heeft aandacht besteed aan de woningoveral in Lepelstraat van zaterdag 26 maart. Bij de overval ontstond er een gevecht tussen één van de bewoners en de overvallers.

Drie mannen belden op klaarlichte dag aan bij het echtpaar aan de Kerkstraat in Lepelstraat. Zij zaten niets vermoedend binnen op de bank.

De vrouw deed de deur open en werd door één van de mannen naar binnen geduwd. Hij had een mes tegen haar borstkas gedrukt. Ze riep hard om hulp. Haar man kwam de woonkamer uitgestormd en schoot zijn vrouw te hulp. Er ontstond een gevecht tussen de man en de daders. Eén van de overvallers vloog de man te lijf met zijn mes en haalde uit. De man probeerde het mes te ontwijken, maar liep daarbij een snijwond op. Samen met zijn vrouw vluchtte hij de woonkamer in. In paniek gooide hij de deur dicht en trok de deurklink omhoog. De drie daders gingen er vandoor zonder buit.

Waarom de mannen nu bij het echtpaar in Lepelstraat toesloegen is onduidelijk. De politie heeft foto’s van de drie daders en vraagt mensen die meer weten over deze zaak zich te melden. Dit kan via een tipformulier op de website www.politie.nl of je belt 0800-6070.

Foto: Politie.nl/Bureau Brabant