Bergen op Zoom

Poppodium Gebouw-T organiseert veiling voor 3FM Serious Request

© Shutterstock

Redactie Redactie

Gebouw-T gaat zich inzetten voor 3FM Serious Request: The Lifeline! Het Bergse poppodium gaat unieke stukken en ‘once-in-a-lifetime’ ervaringen veilen. Op donderdagochtend 19 december zal het ingezamelde geld van de veiling overhandigd worden aan 3FM.

Op donderdag 19 december komt vroeg in de ochtend van 7.00 tot 8.30 uur 3FM door Bergen op Zoom met The Lifeline! Voor restaurant ’t Spuihuis kan op het podium het ingezamelde geld van verschillende acties worden aangeboden aan 3FM Serious Request.

Inzamelen

Elk jaar staat een specifiek thema centraal waarvoor 3FM geld inzamelt. Dit jaar gaan ze van Goes naar Groningen voor slachtoffers van mensenhandel. Gedwongen prostitutie is een van de vele voorbeelden van mensenhandel. Wereldwijd zijn er 25 miljoen slachtoffers van deze ‘moderne slavernij’. De slachtoffers worden uitgebuit, vernederd en onderdrukt. De opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifelinegaat naar psychologische hulp voor de slachtoffers van mensenhandel en voorlichting over het voorkomen en herkennen van mensenhandel. 

Veiling 

Gebouw-T zamelt geld in met bijzondere veilingstukken, waar je normaal gesproken niet zomaar aan kunt komen. Je kunt bijvoorbeeld bieden op een workshop met collega’s in de Gebouw-T studio, een ballonvaart over de Brabantse Wal of een gesigneerd canvas van de band De Dijk. Meebieden kan via deze link.