Roosendaal

Publiek helpt De 3 Weesgegroetjes aan eerste plek Café top 100

Foto: De 3 Weesgegroetjes

Redactie Redactie

Café De 3 Weesgegroetjes uit Roosendaal heeft maandag de publieksprijs binnengesleept van de Café top 100. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door organisatie Misset Horeca. Het Roosendaalse café had genoeg aan 2565 stemmen om de winst veilig te stellen.

Voordat de eindstand aangekondigd werd is er een aantal weken eerder twee keer een tussenstand bekendgemaakt. Hierbij stond het Roosendaals café eerst derde en vervolgens tweede. Het was al duidelijk dat De 3 Weesgegroetjes goed zou scoren in de top 100, maar mede dankzij de eindsprint in de laatste weken waren ze zeker van een plek bovenaan de lijst.

Top 5 beste cafés

Café H32 heeft in de laatste weken ook nog veel stemmen binnengehaald. Helaas voor dit café uit Oss bereikten zij de 2e plaats met 73 stemmen achter de nummer 1. Op plek drie vinden we D’n Brouwer uit Zeeland (dorp in Noord-Brabant) met 2114 stemmen. Dit café nam lange tijd de nummer 1 positie in, maar wist deze niet vast te houden. In de top 10 vinden we naast de winnaar nog een Roosendaals café terug. Het Wapen van Roosendaal treffen we aan op de 4e plek in de ranglijst.

Lees ook: Twee Roosendaalse cafés in de race voor Café Top 100 Publieksprijs