Bergen op Zoom

Verwarde man verwondt vrouw en zoon met mes

Foto: Christian Traets Fotografie

Redactie Redactie

In een huis aan de Kleine Beerstraat in Bergen op Zoom heeft een man zijn vrouw en zoon in een verwarde toestand verwond met een mes. Dat meldt de politie. De zoon raakte gewond nadat hij tussenbeide probeerde te komen. Twee andere kinderen liepen lichte verwondingen op nadat zij zichzelf in veiligheid brachten door uit een raam te springen. Na de melding werd een traumahelikopter opgeroepen, maar even later werd die al afgemeld. De verdachte heeft zichzelf op het politiebureau gemeld en is daar aangehouden.

Rond middernacht kreeg de politie melding van de mogelijke steekpartij. Zij zijn met meerdere auto’s richting de Kleine Beerstraat gereden, net als verschillende ambulances. De medewerkers daarvan zijn ruim een uur in het huis binnen geweest, maar zijn uiteindelijk zonder slachtoffer vertrokken.

Verwondingen

Binnen voltrok zich een incident met huiselijk geweld. Een 58-jarige man zou zijn vrouw en zoon in verwarde toestand hebben verwond met een mes. De man, de vader van het gezin, had zijn vrouw met een mes gestoken. Eén van de kinderen raakte vervolgens gewond toen hij tussenbeide wilde komen. Twee andere kinderen liepen lichte verwondingen op nadat zij zichzelf in veiligheid brachten door uit een raam te springen. Zij hebben, net als de andere zoon en de moeder, medische hulp gehad.

Ondertussen was de man de woning uitgevlucht. Niet veel later heeft de verdachte zich alsnog op het politiebureau gemeld waar hij direct is aangehouden. De man zit vast voor verder onderzoek, zo bevestigt de politie.