Bergen op Zoom

Regionaal talent kan zich weer inschrijven voor muziekwedstrijd T-Strijd

ASPACETOLIVE won de T-Strijd in 2022 in de categorie pop & alternative (foto: Akkermans Photography)

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Muzikaal talent uit West-Brabant en Zeeland kan zich opgeven voor T-Strijd. Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom organiseert deze muziekwedstrijd en heeft de inschrijving weer geopend. T-Strijd is een wedstrijd voor live-artiesten. De winnaars mogen hun nummers opnemen in een studio, een optreden geven in Gebouw-T of op het Op De T Festival en werken met een coach. Inschrijven moet voor 1 januari.

Het maakt voor de T-Strijd niet uit of je meedoet als solist, duo of met een complete band. Maar er zijn wel een paar voorwaarden. Je moet je eigen muziek maken en die moet je ook live kunnen brengen. En natuurlijk moet je in West-Brabant of Zeeland wonen. Eerder winnaars zijn rapper Mazzy, ASPACETOLIVE, rockband Floyd & the Barbers en indie-duo LÖNA.

Er zijn drie voorrondes in de T-Strijd. De jury kiest samen met het publiek wie er door mag naar de finale. De voorrondes zijn op 27 januari, 3 februari en 10 februari. Publiek mag bij deze voorrondes gratis naar binnen. De finale is op 14 april. Je kunt je aanmelden voor de T-Strijd op de website van Gebouw-T. Dat kan tot 1 januari 2023.