Roosendaal

Restaurant Dakota’z sluit deuren, pand krijgt nieuwe uitgaansbestemming

Foto: Dakota'z

Sven de Laet Sven de Laet

Het doek valt voor restaurant Dakota’z in Roosendaal. Dat laat eigenaar Jean-Pierre Kolthoff weten op Facebook. “We zullen jullie missen.”

Sinds de verschillende lockdowns was het onduidelijk of het restaurant – toch vooral bekend om zijn spareribs – zijn deuren nog zou openen. Nu is daar dus duidelijkheid over. “De kogel is door de kerk: we hebben er lang en heel goed over nagedacht en het besluit genomen dat Dakota’z niet meer open gaat als restaurant.”

De belangrijkste reden, ligt volgens Kolthoff ook bij het coronavirus. “Wij hebben meerdere zaken en door deze pandemie hebben we helaas keuzes moeten maken.” Kolthoff is ook eigenaar van Bij Moeders, Foood en De Kompaen, dat later dit jaar open moet gaan.

Volgens Kolthoff krijgt het pand wel een nieuwe uitgaansbestemming. Tot die tijd wil hij de gasten in ieder geval bedanken. “Voor het jarenlange vertrouwen in ons en onze medewerkers, de vele terugkerende bezoekjes en reserveringen, alle lieve recensies en jullie vriendelijk gezelschap. Jullie waren topgasten.”