Halsteren

RKSV Halsteren pakt parkeerprobleem aan met de fiets

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Om de parkeerproblemen en de onveilige situaties op het parkeerterrein van RKSV Halsteren op te lossen, wil de club alle leden stimuleren om zoveel mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen. Met deelname aan FF-doen, een idee van de FitFabriek, wil RKSV Halsteren een positieve draai geven aan deze problematiek.

Wethouder Yvonne Kammeijer van de gemeente Bergen op Zoom geeft samen met waarnemend voorzitter John van Elzakker van RKSV Halsteren op dinsdagavond 10 mei het startschot voor FF doen.

Om de leden extra te stimuleren met de fiets naar de voetbalclub te komen zijn er stickerkaarten gemaakt. Elk fietsend clublid die in plaats van met de auto op de fiets komt, ontvangt een sticker. Volle stickerkaarten worden verzameld door het voetbalteam en het team met de meeste volle kaarten wordt beloond met een teamuitje.

Door met  de fiets naar de club te komen ontstaat er voor de leden een gezondere levensstijl, voor alle bezoekers aan het sportpark een veiligere omgeving en door verbetereing van de luchtkwaliteit, een duurzamere leefomgeving.