Steenbergen

Roemeense man neergestoken in Steenbergen, politie doet onderzoek

Foto en bron: 112 Markiezaten

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

In de nacht van zaterdag op zondag vond een steekpartij plaats aan de Lindenburghlaan in Steenbergen. Rond 03.30 werd door de politie daar een gewonde man aangetroffen. Het gaat om een 30-jarige Roemeen.

Er loopt een onderzoek naar de gang van zaken. Na een melding over een gewonde, gingen agenten ’s nachts poolshoogte nemen. Ze troffen er inderdaad een neergestoken man aan op een bankje bij de kruising van de Lindenburghlaan met de Westdam. Er kwamen tevens ambulances en een traumahelikopter naar de locatie.

Buurtonderzoek

Het Roemeense slachtoffer is eerst ter plaatse behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het gebied werd afgezet voor onderzoek en er stond geruime tijd een auto met buitenlands kenteken, die uiteindelijk mocht vertrekken. Er is een buurtonderzoek gestart en ook elders is inmiddels met mensen gesproken.

Toen de melding binnenkwam waren een aantal agenten in de Pompstraat bezig vanwege een vechtpartij bij een horecagelegenheid. Er wordt bekeken of er een verband is met het steekincident.