Geen regio geselecteerd

Ron (68) uit Roosendaal ernstig verwond: oud-speler Willem II opgepakt

Foto: Henny van Akelijen

Redactie Redactie

De 68-jarige Ron van Akelijen uit Roosendaal raakte vrijdag 5 januari ernstig verwond tijdens een handgemeen op zijn uitrit. De verdachte is een oud-speler van het Tilburgse Willem II.

De verdachte die is opgepakt, bleek Virgil Misidjan te zijn. Misidjan speelt tegenwoordig bij het Bulgaarse Ludogorets, maar hij was in Roosendaal op bezoek bij een bekende. De aanvaller had zijn auto foutgeparkeerd voor de uitrit van bewoners Ron en Henny van Akelijen.  

Toen Ron vroeg om het voertuig weg te halen werd hij vermoedelijk door Misidjan onderuit getrapt. Ron viel daarbij op de grond en liep zware verwondingen op aan zijn elleboog. 

Misidjan ging er vervolgens met zijn vriend vandoor. De politie heeft hem later kunnen aanhouden doordat een getuige een foto had gemaakt van de wegrijdende auto. Volgens Henny van Akelijen waren de artsen in het ziekenhuis geschokt. Tegenover BN De Stem zegt ze: “Het kan nog jaren duren voordat mijn man weer volledig de oude is. Het kan ook nog zijn dat het nooit helemaal meer geneest.” 

Mr. Noortje Lut, de advocaat van de verdachte, wil weinig kwijt aan BN De Stem. Er loopt inmiddels een politieonderzoek naar Misidjan en op 30 maart moet hij voor de rechter verschijnen.