Roosendaal

Roosendaal Zingt weer terug op de Markt in Roosendaal

Redactie Redactie

Het was zondagmiddag weer ouderwets meebrullen op de Markt in Roosendaal. Daar werd voor de vijftiende keer de zomereditie gehouden van Roosendaal Zingt.

Het meezingfestijn is na enkele jaren weer terug op de Markt. Daar is het veel gezelliger en volgens veel bezoekers dé plek waar het evenement ook thuishoort.

De organisatie van Roosendaal Zingt had dit jaar wel gekozen voor een andere opzet. De Roosendaalse koren die jaren op het podium stonden waren ingeruild voor de coverband Impakt. Presentatoren Carlàn van den Berg-Broos en André Verstijlen zorgden ervoor dat de bezoekers op de Markt met de liedjes meezongen. Op grote schermen naast het podium waren de teksten te zien van de liedjes.

Naast de zomereditie organiseert Roosendaal Zingt ook een meezingfestijn met carnaval. “Zomerevenement op de Markt, weer terug op het oude nest. De carnavalseditie komend jaar gaat plaatsvinden in De Kring. En daar gaan we ons op focussen en zo gaan we met Roosendaal Zingt ook uiteindelijk verder”, zegt Erik Hopstaken, voorzitter Stichting Roosendaal Zingt.