Roosendaal

Roosendaals onderonsje in titelstrijd 3de klasse A

Redactie Redactie

Komende zondag staat de stadsderby in de 3de klasse A weer op het programma: een maand na de beladen bekerwedstrijd ontvangt RKVV Roosendaal aartsrivaal RBC opnieuw op Sportpark Hulsdonk.

RBC zal met een goed gevoel naar Hulsdonk vertrekken. Afgelopen weekend versloeg het naaste belager HVV’24 met 5-2 en zag het de tegenstander van komend weekend thuis tegen Steenbergen punten verspelen. RBC is nu koploper met drie punten meer dan Roosendaal, HVV’24 volgt op vier punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Bekertoernooi

Roosendaal zal de wedstrijd tegen de ploeg van Henk Vos maar al te graag willen winnen. Eerder dit seizoen werd de ploeg van Peter Sweres met 3-0 afgedroogd. Ook in de beker wist Roosendaal de oranje-witten niet te verslaan. Adnane Samra zorgde vlak voor tijd met de 1-2 voor de uitschakeling van Roosendaal in het bekertoernooi.

Zondag kan RBC de genadeklap uitdelen aan RKVV Roosendaal. Wint de koploper, dan kan Roosendaal de titel vergeten. Wint Roosendaal, dan worden het nog een aantal ongekend spannende weken in de 3de klasse A. Wordt vervolgd.