Geen regio geselecteerd

Roosendaalse Jongerenraad bestaat vijf jaar

Redactie Redactie

Dit jaar viert de Roosendaalse Jongerenraad haar vijf-jarig bestaan. Voor dit jubileum zijn er in het weekend van 29 en 30 september twee activiteiten georganiseerd.

Op vrijdag 29 september wordt het feestweekend afgetrapt. In De Moriaan is er om 20:30 een groots muziekevenement. Op dit podium wordt de aandacht besteed aan jong en lokaal talent. De volgende dag volgt er een kroegentocht langs de leukste Roosendaalse kroegen in een ‘Glow in The Dark’ stijl.

In de afgelopen vijf jaar heeft de Jongerenraad veel teweeg gebracht in de Gemeente Roosendaal. Voorzitter Menno Nefs (19) vertelt trots dat het fijn is om te zien dat er zo’n grote club jongeren is, die in hun vrije tijd willen meedenken over het reilen en zeilen in Roosendaal. “Ieder lid van de jongerenraad zit er vanuit zijn of haar eigen achtergrond en interesses, waardoor er waardevolle discussies tijdens de vergaderingen ontstaan”, aldus Nefs.

Voor het definitieve en complete programma kun je kijken bij het Facebook evenement: Acoustic Night @De Moriaan. Deelname is geheel gratis.

 

Foto: Lotje Tonnaer