Roosendaal

Roosendaalse vitaliteitscoach schrijft boek

Redactie Redactie

De Roosendaalse vitaliteitscoach Leroy Naarden heeft dinsdagavond zijn boek ‘Haal meer uit je leven’ gepresenteerd. Dat gebeurde in theater de Kring in Roosendaal.

 

 

 

Samen met schrijfcoach Sandra van den Nieuwenhof heeft hij dit boek over inzicht, vertrouwen en vrijheid geschreven. In het dagelijks leven is Naarden vitaliteitscoach en mede-eigenaar van PhysiQ Fitness in Roosendaal. Ook werkt hij als docent aan het Chivo instituut voor vitaliteit en leefstijl. Hij geeft veel lezingen en trainingen over vitaliteit, keuzes maken en persoonlijke groei.

Vijf essentiële thema’s 

Hij probeert zoveel mogelijk mensen te coachen op weg naar een leven dat de moeite waard is. Dat heeft hij nu vastgelegd in een boek. In het boek beschrijft hij hoe makkelijk het is om je niet meer futloos of ontevreden te voelen maar veel vitaler, tevredener en gezonder. Met zijn boek ‘Haal meer uit je leven’ helpt Leroy je om te doorzien wat het werkelijke probleem is en om in behapbare stappen te werken aan een oplossing. Leroy neemt je mee langs de vijf essentiële thema’s voor een prettiger leven: onderhoud je lichaam, creëer je ervaring, borg je vooruitgang, verhoog je effectiviteit en leef in het nu. Het boek kost 17,50 euro.