Roosendaal

Roosendaler (21) mishandeld tijdens uitgaan in Breda

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Een 21-jarige inwoner uit Roosendaal is in de nacht van dinsdag op woensdag mishandeld in Breda. Twee mannen uit Breda en Prinsenbeek zijn aangehouden.

Het slachtoffer bezocht met vrienden Palm Parkies in het Valkenbergpark. Na afloop voegden twee onbekende jongemannen zich bij de vriendengroep. Ze bezochten enkele cafés waarna ze richting de auto liepen die geparkeerd stond op het Chasséveld. Daar stapten de twee mannen ook in de auto waarmee de groep vrienden naar Breda was gekomen. Hier ontstond ruzie over waarna de Roosendaler een duw kreeg en door beide mannen in het gezicht werd geslagen. Ook toen het slachtoffer op de grond lag, gingen de mannen door met schoppen.

Vechtersbazen

Na het incident liepen de vechtersbazen richting de Koepel. De politie werd gewaarschuwd en die heeft de verdachten aangehouden op de Nassausingel. Het gaat om een 25-jarige man uit Breda en een 20-jarige man uit Prinsenbeek.

De zedenpolitie is ook bij het onderzoek betrokken omdat twee vrouwen uit het gezelschap aangifte hebben gedaan van aanranding. Zij zouden in het café door één of beide mannen onzedelijk betast zijn.