Roosendaal

Roosendaler (24) neergestoken na verkeersruzie in Etten-Leur

Foto: Google StreetView

Han Verbeem Han Verbeem

Een 24-jarige inwoner van Roosendaal is zaterdagavond in Etten-Leur neergestoken op een parkeerplaats aan de Vossendaal. Dat gebeurde na een uit de hand gelopen ruzie over een aanrijding. Een 37-jarige man en een 63-jarige vrouw zijn aangehouden. Ze komen beiden uit Etten-Leur. Vermoedelijk heeft de vrouw de messteek toegebracht. Het slachtoffer zelf is ook aangehouden, nadat agenten drugs vonden in zijn auto.

Het slachtoffer zou betrokken zijn geweest bij een aanrijding, zo meldt de politie. Daarbij ontstond onenigheid over de afhandeling van de schade. Omdat de exacte toedracht van het steekincident nog onduidelijk is, zijn zowel de man als vrouw uit Etten-Leur aangehouden. 

Het slachtoffer heeft op het politiebureau aangifte tegen het tweetal gedaan vangwege poging tot doodslag. De dienstdoende agenten onderzochten de wagen van de Roosendaler en roken een nadrukkelijke henneplucht. Vervolgens troffen ze een hoeveelheid soft- en harddrugs aan in de auto. Zowel de 24-jarige Roosendaler als twee overige inzittenden, een 26-jarige man een een 20-jarige vrouw, zijn daarom ook aangehouden. Over de ernst van de verwonding heeft de politie verder niets gezegd.