Roosendaal

Roosendaler (57) valt meisje lastig, rijdt in op agent en rijdt opzettelijk tegen geparkeerde auto’s

Stockfoto: Politie.nl

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Een 57-jarige man uit Roosendaal is dinsdagavond aangehouden in Ooltgensplaat (Zuid-holland), na een achtervolging door de politie. De man werd gezocht omdat hij eerder die dag betrokken zou zijn geweest bij een mishandeling in Roosendaal. Ook zou hij zijn weggereden na betrokkenheid bij een ongeval.

Dankzij camera’s langs de weg was bij de politie bekend dat de man richting Goeree-Overflakkee was gereden. Er kwam daarnaast een melding van een man die vanuit zijn auto op de Achthuizensedijk in Achthuizen een meisje had lastig gevallen. Daar bleef het niet bij. Er kwamen vervolgens meerdere meldingen binnen over een man die met zijn auto tegen geparkeerde auto’s aanreed en vervolgens was doorgereden.

Agenten konden de man dankzij een getuige aanhouden in Ooltgensplaat. Dat ging niet zonder slag of stoot. De Roosendaler besloot het namelijk nog bonter te maken, door tijdens een vluchtpoging in te rijden op een politieagent. Een andere politiewagen wist de man uiteindelijk in de berm te rijden, waar hij tot stilstand kwam. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd.