Roosendaal

Roosendaler aangehouden nadat hij buschauffeur bedreigt in Etten-Leur

Foto: politie.nl.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Een 28-jarige man uit Roosendaal is maandagavond aangehouden, omdat hij een buschauffeur met de dood heeft bedreigd. Tijdens zijn busreis van Breda naar Etten-Leur viel hij de buschauffeur en de passagiers lastig.

Er waren al meerdere meldingen over de man binnengekomen bij de politie. Hij zou met meerdere buschauffeurs ruzie hebben gemaakt. Maar bij de eerdere meldingen, was de man al gevlogen tegen de tijd dat de politie ter plaatse kwam. Tot de melding binnenkwam over een buschauffeur die onderweg was naar Etten-Leur. Politieagenten troffen de man aan op het Stationsplein, waar ze hem aanhielden.

Bedreiging

De man zou zich tijdens de busreis agressief hebben gedragen. Ook had hij de buschauffeur met de dood bedreigd. Toen de bus bij aankomst op het Stationsplein stopte, viel de man ook uitstappende reizigers lastig. Politieagenten hielden de man daar uiteindelijk aan op verdenking van bedreiging.

Bij aankomst op het politiebureau bleek de man onder invloed van alcohol. Hij misdroeg zich daar ook, en hij bevuilde zijn cel. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek en verhoor.