Roosendaal

Roosendaler gearresteerd omdat hij steeds avondklok overtrad

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man van 20 uit Roosendaal is dinsdagavond gearresteerd, omdat hij opnieuw de avondklok had overtreden. Agenten zagen hem op de Passenberg in Roosendaal. Hij zat samen met iemand anders in een geparkeerde auto met draaiende motor. In de auto lagen lachgasballonnen, messen en een busje waar waarschijnlijk pepperspray in zit.

Door: Bianca van Vugt

De politie heeft dinsdagavond in Roosendaal een man gearresteerd voor het regelmatig overtreden van de avondklok. Een man van 29 kreeg alleen een bekeuring. Agenten zagen de mannen rond 21.30 uur aan de Passenberg. Ze zaten in een geparkeerde auto, met de lichten aan en een draaiende motor. De agenten besloten de auto te controleren.

“De 29-jarige bijrijder had een lachgasballon aan zijn mond en in de auto zagen de agenten nog meer lachgasballonnen liggen,” aldus de politie. In de auto lagen nog meer lachgasballonnen, messen en een busje waar waarschijnlijk pepperspray in zat. De bijrijder heeft een bekeuring gekregen voor het overtreden van de avondklok.

De bestuurder, een man van 20 uit Roosendaal, bleek al meerdere keren bekeurd te zijn voor het overtreden van de avondklok. Daarom hebben de agenten hem deze keer gearresteerd. De Roosendaler is meegenomen naar het bureau en zit nog vast voor verder onderzoek.