Roosendaal

Roosendaler waarschijnlijk thuis beschoten bij inbraak

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man uit Roosendaal is donderdagnacht waarschijnlijk in zijn eigen huis beschoten door inbrekers. Hij raakte niet gewond. De politie zoekt getuigen.

De bewoner lag te slapen in zijn huis aan de Bredaseweg in Roosendaal. Donderdagnacht rond 3.30 uur probeerden inbrekers het huis binnen te komen via een raam. Het waren op z’n minst 2 mannen, maar misschien was er nog iemand bij.

Toen de bewoner wakker werd, probeerde hij de inbrekers buiten te houden. Waarschijnlijk is er toen op hem geschoten, want hij hoorde een harde knal. De Roosendaler is z’n huis in gevlucht en heeft de politie gebeld.

Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de inbrekers. Er is ook een speurhond ingezet, maar er is niemand gevonden. De politie heeft sporenonderzoek gedaan en heeft al wat mensen verhoord. Maar ze is op nog op zoek naar meer informatie.

De politie vraagt of mensen die meer weten over deze inbraak of de verdachten contact op willen nemen. Dat kan door te bellen met 0900-8844, of een bericht te sturen naar de Politie WhatsApp op 06-122.07.006. Als je liever anoniem blijft kun je bellen met 0800-7000. Of vul het online tipformulier in en zet er dan het zaaknummer 2020081388 bij.