Roosendaal

Roosenspeld voor Arjan den Ouden en Linda Becx

De Roosenspeld (foto: gemeente Roosendaal)

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

De Roosendalers Arjen den Ouden en Linda Becx hebben vrijdagavond 10 november een Roosenspeld uitgereikt gekregen van burgemeester Han van Midden. Dat gebeurde tijdens een vrijwilligersavond van het Sint Nicolaascomité Roosendaal.

Zowel de wethouders als de burgemeester waren het erover eens: Arjen en Linda verdienen een Roosenspeld voor al hun inzet voor het Sint Nicolaascomité Roosendaal. De speld is uitgereikt als blijk van waardering voor de belangrijke bijdrage die ze leveren aan de Roosendaalse samenleving, meent het college.

Intocht

Arjen en Linda zijn al jaren actief voor het Sint Nicolaascomité, momenteel zijn zij voorzitter en secretaris. Ze organiseren veel activiteiten rondom Sinterklaas, met de intocht als grootste prestatie.

De twee Roosendalers vormen een ware twee-eenheid als het gaat om het organiseren van de jaarlijkse Sinterklaasintocht in de stad. Dat doen ze samen met de andere leden van het comité. Er komen jaarlijks duizenden mensen en kinderen naar de intocht toe.

Gewaardeerd door Roosendalers

Dat inwoners van de gemeente Arjen en Linda waarderen, blijkt uit de meerdere berichten die de gemeente de afgelopen jaren heeft ontvangen over het tweetal. Zo is er meerdere keren gevraagd voor een waardering voor Arjen en Linda. Daarom hebben zij de Roosenspeld gekregen.