Roosendaal

Rooskleurig Festival zet Roosendaal op de kaart: ‘Echt een dag voor heel de familie’

Foto: Rooskleurig Festival.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Bijna on-Roosendaals, zo noemt de organisatie van Rooskleurig Festival het evenement. Zaterdag 27 augustus kunnen zo’n negenduizend bezoekers met de voetjes van het gras in het Roosendaalse Vrouwenhofpark. Met grote namen als Suzan & Freek en Emma Heesters zet organisatie Trophies Events de stad op de kaart als festivalbestemming.

De voorbereidingen gaan goed en maandag begint de opbouw van het festival. “Mensen kunnen echt een heel mooi festival verwachten”, zegt Koen Vaas van Trophies Events. “On-Roosendaals wil ik bijna zeggen, dat ga je zeker terugzien in de opzet en productie van het evenement.”

Headliners

Er komen grote namen naar het park. Onder andere Bløf, Suzan & Freek, Nielson en Emma Heesters zijn headliners van het evenement. De dag wordt afgesloten met Q-Music Het Fout Uur. Maar naast optredens op het hoofdpodium, is er ook nog een silent disco area. In ‘Gompies Feestcafé’ komen allerlei verschillende genres muziek voorbij. “Het wordt echt een dag in het park waar je met heel de familie kunt genieten.”

Voor ieder wat wils

Ook aan eten en drinken is gedacht. Er komen verschillende foodtrucks waardoor er voor ieder wat wils is. Naast gewone barren zijn er ook een speciaalbierbarren en wijnbarren.

De laatste vijfhonderd kaarten zijn nu in de verkoop. Deze zijn te krijgen via de website.