Geen regio geselecteerd

Ruim 4000 bezoekers genieten van Op De T Festival

© Corné de Weert/Gebouw-T

Redactie Redactie

Op Hemelvaartsdag vond de achtste editie van Op De T Festival op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom plaats. Er kwamen ruim 4000 bezoekers op het door Gebouw-T georganiseerde festival af.

Voor iedereen was het een geslaagde middag met muziek, de festivalmarkt, de spelletjes in de kinderhoek en de gezelligheid met elkaar.

“Het was goed te zien dat de dip in het weer de bezoeker niet heeft weerhouden om naar Op De T Festival te komen”, zegt Arjette van Gorsel van Gebouw-T. Het festival werd geopend door Hippe Gasten en daarna barste het feest los met onder andere Sven Hammond, PaPa GoNi, The Havanas en gelegenheidsformatie Flat Funk Rock Out. “Met een gratis buiten festival is het toch altijd weer spannend. Blijft het weer goed en komen er voldoende bezoekers? Maar altijd weer was de sfeer uitstekend en zagen we iedereen genieten. Mede dankzij onze vrijwilligers, die zich met veel enthousiasme en plezier inzetten voor Op De T. Dat draag je toch over op je bezoekers. Op naar volgend jaar!”, aldus Van Gorsel.

 

Fotograaf Ferry Jansen maakte onderstaande foto’s van het Op De T Festival