Bergen op Zoom

Medewerkers Saver in het zonnetje gezet voor Week van de Afvalhelden

Redactie Redactie

Deze week is het de Week van de Afvalhelden. In deze week worden medewerkers uit de afvalbranche in het zonnetje gezet. Zo doet ook het bedrijf Saver uit Roosendaal mee. Door extraatjes te bieden wil Saver zijn medewerkers bedanken voor hun inzet.

Tijdens de Week van de Afvalhelden wordt er veel aandacht geschonken aan de medewerkers van Saver. Zo krijgen alle medewerkers een cadeau, word er een to go ontbijt uitgedeeld en is er een barista die verse koffie schenkt. Dit allemaal omdat het werk er niet makkelijker op is geworden sinds het begin van de corona pandemie.

Niet vanzelfsprekend

“We zien het altijd maar als vanzelfsprekend dat het op straat schoon is, maar daar moet gewoon keihard voor gewerkt worden”, zegt Pascal de Klerk, directeur van Saver. “Onze medewerkers doen dat doordeweeks en ook in het weekend. Daarom vinden wij dat zij eens extra in het zonnetje gezet mogen worden.”

Waardering

“We doen natuurlijk gewoon ons werk, maar het is ook wel leuk als je eens wat extra waardering krijgt’” zo zegt Sander Kerstens. Dag in dag uit leegt hij de ondergrondse plasticcontainers in onder meer de gemeenten Woensdrecht en Bergen op Zoom. “Het zou fijn zijn als mensen af en toe wat meer geduld zouden hebben als we met de vuilniswagen in de straat staan, maar over het algemeen zijn de mensen wel positief.”

Door: Vincent Krijtenburg & Kimberley Mies