Heerle

Snertwedstrijd op Dag van het Eetplezier

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De Zonnebloem Heerle-Moerstraten houdt zondag 17 maart De Dag van het Eetplezier. Er is een snertwedstrijd, een driegangendiner met stamppotbuffet en een optreden van het Roseländer Combo.

De Zonnebloem Heerle-Moerstraten werkt voor de Dag van het Eetplezier samen met Gasterij de Afspanning in Heerle. Amateurkoks maken erwtensoep die natuurlijk niet alleen door de jury, maar ook door de gasten gekeurd gaat worden. Het voorgerecht van het driegangenmenu bestaat dan natuurlijk ook uit snert. Al is er ook tomatensoep voor iedereen die echt geen erwtensoep lust.

Opbrengst voor De Zonnebloem

De Dag van het Eetplezier is niet alleen een gezellig diner met muziek van het Roseländer Combo en een snertwedstrijd. Het is ook een manier om geld in te zamelen voor De Zonnebloem Heerle-Moerstraten. De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie, die zich inzet voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap. Vrijwilligers leggen niet alleen huisbezoeken af, maar organiseren ook ontspannende activiteiten.

Aanmelden vóór 11 maart

Iedereen die mee wil eten of die mee wil doen aan de snertwedstrijd, moet zich vóór 11 maart aanmelden. Er zijn aanmeldformulieren te krijgen in Heerle bij Boerderijwinkel Luysterburg, slagerij Vos en Super de Buurt. Ook kun je je aanmelden via de website van De Zonnebloem Heerle-Moerstraten.