Roosendaal

Sportkampioenen aanmelden voor Sportgala Roosendaal is weer mogelijk

De winnaars van het sportgala 2017 © Stichting Sportgala Roosendaal (Facebook)

Redactie Redactie

Het Sportgala Roosendaal 2018 zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 2 februari 2019. Theater de Kring zal wederom gastheer zijn. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Grote vraag is natuurlijk wie de opvolgers worden van Niek van der Velden, Chelsey Heijen, Sieben Mix en talent van het jaar Cas van Peer.

Tijdens het gala zullen alle sportkampioenen van de gemeente Roosendaal worden gehuldigd en daarnaast zal de verkiezing plaatsvinden van Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar. Dat de gemeente Roosendaal bekend staat om sport is wel duidelijk. Er is een enorme verscheidenheid aan sportverenigingen en ook individuele toptalenten halen met grote regelmaat zeer goede resultaten behalen.

Aanmelden

Vorig jaar stonden Niek van der Velden (snowboarden), Chelsey Heijen (boksen), Sieben Mix (squash) en Cas van Peer (boksen) op het podium. Sportkampioenen aanmelden kan via www.sportgalaroosendaal.nl tot en met 6 januari 2019. Het voordragen van kandidaten voor de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Talent kan ook via de website. Dit kan tot en met 15 december 2018.