Roosendaal

Sportverenigingen kunnen zich weer aanmelden voor Sjors Sportief

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Sportverenigingen in de gemeente Roosendaal kunnen zich weer aanmelden voor Sjors Sportief. Roosendaalse basisschoolkinderen kunnen via Sjors Sportief gratis kennismaken met verschillende sportieve activiteiten in de gemeente.

Sjors Sportief is al jaren een regelrechte hit in Roosendaal. Vorig schooljaar deden maar liefst 1722 basisschoolkinderen mee aan het programma. Wegens dit daverende succes wil de gemeente Roosendaal in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant dit continueren. Door Sjors Sportief krijgen de kinderen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente.

Sjorsboekje

Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het Sjorsboekje, die op alle basisscholen in de gemeente Roosendaal wordt verspreid. Kinderen kunnen zich daarna digitaal inschrijven voor één van de activiteiten, die meestal gratis zijn.

Sportverenigingen kunnen hun activiteit aanmelden op www.sportstimulering.nl. Het nieuwe Sjorsboekje komt begin februari uit.