Bergen op Zoom

Staatssecretaris Van Ark op werkbezoek bij Ricoh

Redactie Redactie

Staatssecretaris Tamara van Ark bracht donderdagmiddag een werkbezoek aan Ricoh in Bergen op Zoom. Met vice-president Eugene Kersjes en andere personeelsleden werd er gesproken over het tegengaan van de werkloosheid en kreeg zij een rondleiding door het bedrijf.

Van Ark werd gastvrij ontvangen en ging eerst met vice-president Eugene Kersjes en collega’s op de foto. Daarna kreeg ze een korte rondleiding in het gebouw en werd in de vergaderzaal gepraat over wat Ricoh voor een bedrijf is en hoe zij samen de werkloosheid tegen kunnen gaan.

Goede samenwerking

Van Ark was na het bezoek erg tevreden over Ricoh en hoe zij ontvangen werd: “Ricoh heeft zich van haar goede kant laten zien. Het was een hele fijne dag en ik voel me vereerd dat ik hier mocht zijn en een kijkje mocht nemen in de keuken van dit gigantische bedrijf.”

Ook vice-president Eugene Kersjes vond het een geslaagde dag: “Om zo iemand als Tamara hier te mogen hebben en ons bedrijf te laten zien is geweldig. We hebben goed kunnen praten over wat er al goed, maar ook wat er beter kan in ons bedrijf.”