Etten-Leur

Man zwaargewond na steekpartij in woning Etten-Leur

Foto: © Shutterstock

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man uit Roemenië is zaterdagavond zwaargewond geraakt in Etten-Leur. Hij is neergestoken in een woning aan de Julianalaan. Een vrouw raakte lichtgewond. Over hun identiteit is niets bekend gemaakt. De politie heeft twee verdachten gearresteerd. Het gaat om een man van 29 en van 42, allebei ook uit Roemenië. De politie onderzoekt hun rol bij de steekpartij.

De hulpdiensten zijn zaterdagavond massaal uitgerukt, omdat ze dachten dat er meerdere zwaargewonden waren. Eenmaal in de Julianalaan bleek er één man zwaar gewond te zijn. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is stabiel.

Ook een vrouw en één van de verdachten lichtgewond

De politie weet dat het slachtoffer Roemeens is, maar meer niet. “Zijn precieze identiteit moet nog worden vastgesteld,” aldus de politie. Agenten hebben in de woning twee mannen gearresteerd. Een man van 29 en van 42 jaar, allebei uit Roemenië. “Hun rol bij het steekincident wordt onderzocht,” aldus de politie.

Er kwam ook een vrouw uit de woning gelopen. Over haar identiteit heeft de politie niets bekend gemaakt. De vrouw was gewond, maar niet ernstig. Ook één van de verdachten had lichte verwondingen. Zij zijn allebei ter plekke door ambulancemedewerkers behandeld.

Waarschijnlijk ruzie tijdens feestje

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd in de woning aan de Julianalaan in Etten-Leur. Het lijkt op een uit de hand gelopen feest. “Kennelijk vond in de woning een feestje plaats waarbij ruzie is ontstaan,” aldus de politie. “Het recherche-onderzoek naar de toedracht wordt voortgezet.”