Roosendaal

Stel je vragen bij online talkshow over Bulkenaar en nieuw ziekenhuis

Afbeelding: Gebiedsvisie van Bravis ziekenhuis

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Hoe moet het gebied rond het nieuwe ziekenhuis in Roosendaal er uit gaat zien? Die vraag staat centraal in de online talkshow ‘Bomen over de Bulkenaar’, komende dinsdagavond. Je kunt dan ook vragen stellen aan de deelnemers. Dat zijn de Roosendaalse wethouder Toine Theunis, bestuurder van Bravis ziekenhuis Bianca Mennema, landschapsarchitect Bart Brands en initiatiefnemer Patrick ’t Hart.

Door: Bianca van Vugt

Maken we er een bosgebied van, of meer een park? Misschien een voedselbos? En wat willen we er allemaal kunnen doen? Er liggen in Roosendaal nog veel kansen en mogelijkheden voor de inrichting van het gebied rond de plek waar het nieuwe Bravis ziekenhuis gebouwd wordt. Daar kun je een aardige boom over opzetten. En dat is dus ook precies wat ze gaan doen: ‘Bomen over de Bulkenaar’.

Vragen stellen en ideeën delen

‘Bomen over de Bulkenaar’ is een initiatief van Patrick ’t Hart. Hij ziet het liefst een voedselbos groeien bij het ziekenhuis. ‘Bomen over de Bulkenaar’ is een live talkshow met de Roosendaalse wethouder Toine Theunis, bestuurder van Bravis ziekenhuis Bianca Mennema en landschapsarchitect Bart Brands. Zij gaan praten over de mogelijkheden van De Bulkenaar. De talkshow is online te volgen en je kunt dan ook meteen vragen stellen aan de deelnemers. Of goede ideeën delen.

Vragen en ideeën insturen

De gemeente Roosendaal en Bravis ziekenhuis willen de inwoners van Roosendaal graag betrekken bij de nieuwbouw. “Met deze talkshow willen Bravis en de gemeente hun plannen delen, en initiatieven en ideeën voor de invulling van het landschapspark ophalen,” aldus de gemeente Roosendaal. Je kunt op dinsdag 15 december meedoen aan ‘Bomen over de Bulkenaar’ via de website www.debulkenaar.nl. De online talkshow begint om 19.30 uur. Je kunt via [email protected] ook alvast vragen en ideeën insturen.