Wouwse Plantage

Stoer buffet en Afterparty nieuw op Dorpsweekend Wouwse Plantage

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Het Dorpsweekend in Wouwse Plantage heeft dit jaar wat nieuws. Er is deze keer een stoer buffet, een informele Afterparty en een spelletjesplein.

Natuurlijk zijn er op het Dorpsweekend ook de vertrouwde elemenenten, zoals de Pinse Highland games, de Toer de Pin-k, de High Tea en de fietspuzzeltocht.

Programma

Op zaterdag 28 september zijn de Highland Games, van 12.30 uur tot 18.00 uur. Meteen daarna is het dorpsbuffet, waar iedereen mag aanschuiven. Om 20.00 uur begint de Afterparty.

Op zondag 29 september wordt van 9.30 uur tot 12.00 uur de Toer de Pin-k gereden. Dat is de jaarlijkse fietstocht voor vrouwen. Daarna kan iedereen aanschuiven voor de High Tea. Vanaf 13.30 uur is er een foto-fietspuzzeltocht en een spelletjesmiddag. Die duren tot 18.00 uur.

Kosten

Het Dorpsweekend wordt gehouden op het veld bij de Natuurpoort Wouwse Plantage aan de Plantagebaan. De toegang is gratis. Alleen als je wilt meedoen aan de Highland games, het dorpsbuffet, de Toer de Pin-k, de High Tea of de fietstocht wordt er een bijdrage gevraagd. Meer informatie over de prijzen en het programma vind je op www.wouwseplantage.nu en op www.pinsehiehlandgames.nl.